Παγωτό Breakfast Sandwich Stracciatella
Υλικά: 
- 500ml. φυτική κρέμα 
- 400ml. γάλα εβαπορέ 
- 300ml. ζαχαρούχο 
- 200γρ. τριμμένη σοκολάτα 
- 2 συσκευασίες μπισκότα Βιολάντα Breakfast

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την φυτική κρέμα με το μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιθούν. Ρίχνουμε και την τριμμένη σοκολάτα στο μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 
2. Σε μία βάση απλώνουμε τα μπισκότα σε σειρά, καλύπτουμε με την κρέμα και τελειοποιούμε με τα μπισκότα. 
3. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες, κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε.

Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/7o_EGYIp-Fk?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
info@violanta.gr
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα
2410 541070
larisa@violanta.gr
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
athens@violanta.gr
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
thessaloniki@violanta.gr
Οικονομική Εξέλιξη

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.

Περισσότερα
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε
Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε πάρα πολλά cookies… Στο site μας μόνο τα απαραίτητα! Η ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία για τον επισκέπτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ

COOKIES