Εργοστάσια
ΒΙΟΛΑΝΤΑ
Κεντρικό Εργοστάσιο
6ο χλμ. Τρικάλων – Καρδίτσας, Τρίκαλα
Είναι το κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας, με 7 γραμμές παραγωγής μπισκότων, συνολικής μέγιστης δυναμικότητας 14.000 τόνων, 1 γραμμή παραγωγής γεμιστής γκοφρέτας δυναμικότητας 800 τόνων ετησίως και 2 γραμμές παραγωγής δημητριακών bran flakes και corn flakes μέγιστης δυναμικότητας 2.000 τόνων ετησίως.
 
ΒΙΟΛΑΝΤΑ
Εργοστάσιο Λάρισας 
14ο χλμ. Λάρισας – Θεσσαλονίκης, Μακρυχώρι Λάρισας
Μέσω της μοναδικής συνδυαστικής τεχνολογίας «Βιολάντα steam free» που αναπτύξαμε έπειτα από πολυετή σχεδιασμό, επιτύχαμε να καταργήσουμε τις καμινάδες ρύπων στη γραμμή παραγωγής, αλλά και τις καμινάδες αποβολής υδρατμών και θερμών αερίων μέσω ειδικών αναλλακτών νερού γεωθερμίας.
Η επένδυση πραγματοποιήθηκε στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Λάρισα και το ύψος της επένδυσης έφτασε τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Το εργοστάσιο παράγει σε πλήρη ανάπτυξη 2,5 χιλιάδες τόνους μπισκότα ετησίως.
 
 
Κέντρο Διανομής Αθηνών
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, Αχαρνές
Το Κέντρο Διανομής Αθηνών εξυπηρετεί το Λεκανοπέδιο Αττικής, την Πελοπόννησο και τα νησιά Αιγαίου. Είναι συνολικής χωρητικότητα 1400 παλετοθέσεων και λειτουργεί ως άμεσο υποκατάστημα της ΒΙΟΛΑΝΤΑ.
 
Κέντρο Διανομής Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, Καλοχώρι
Το Κέντρο Διανομής Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί την κεντρική Μακεδονία και τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου. Λειτουργεί επίσης ως διαβαλκανικό κέντρο αναδιανομής groupage με κύριες χώρες εξαγωγής τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία. Είναι συνολικής χωρητικότητα 1500 παλετοθέσεων και λειτουργεί ως άμεσο υποκατάστημα της ΒΙΟΛΑΝΤΑ.
 
Κέντρο Διανομής Κεντρικής Ελλάδος
6ο χλμ. Τρικάλων – Καρδίτσας, Τρίκαλα
Το Κέντρο Διανομής Κεντρικής Ελλάδος βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της ΒΙΟΛΑΝΤΑ και εξυπηρετεί τη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά Ελλάδα. Παράλληλα, από εδώ εξυπηρετείται το μεγαλύτερο κομμάτι του εξαγωγικού έργου της ΒΙΟΛΑΝΤΑ αλλά και ολόκληρη η ανατροφοδοσία των υποκαταστημάτων. Με την πρόσφατη αποπεράτωση των κτηριακών επεκτάσεων έφτασε συνολική χωρητικότητα 3.200 παλετοθέσεων.
 
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
info@violanta.gr
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα
2410 541070
larisa@violanta.gr
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
athens@violanta.gr
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
thessaloniki@violanta.gr
Οικονομική Εξέλιξη

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.

Περισσότερα
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία για τον επισκέπτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ

COOKIES