Βιολάντα
Η Βιολάντα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Βιομηχανία Μπισκότων στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις επιχειρήσεις με τους πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης διαθέτοντας προϊόντα σε περισσότερες από 30 χώρες.
Η είσοδος μας στον 21ο αιώνα συνοδεύεται από την παρακαταθήκη πολλών ετών αποδεδειγμένης τεχνογνωσίας στην παραγωγή μπισκότων και κουλουριών.
Η ιστορία μας ξεκινά από ένα συνοικιακό αρτοποιείο στα Τρίκαλα, όπου την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιού διαδέχθηκε η αγάπη μας και το ταλέντο στην ζαχαροπλαστική μετατρέποντας τα παραπάνω συστατικά σε επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα και μοναδικό όραμα, την δημιουργία και παραγωγή ποιοτικών, πρωτότυπων αλλά και παραδοσιακών γεύσεων σε κουλουράκια και μπισκότα, από συνταγές που μας κληροδότησαν απλόχερα οι γιαγιάδες μας!

Στη διαδρομή μας αυτή μέχρι σήμερα έχουμε εξελίξει την ποικιλία των προϊόντων μας, προσθέτοντας διάφορες γεύσεις και καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες κατανάλωσης. Σήμερα κατέχουμε μια ευρύτατη ποικιλία από 130 προϊόντα, κερδίζοντας με το σπαθί μας τη φήμη του ποιοτικού και ευρηματικού παραγωγού μπισκότων, με δυνατότητες παραγωγής ευρείας κλίμακας, πάντα τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας.
 
Στην Βιολάντα πιστεύουμε απόλυτα στη μακρόχρονη συνεργασία με την αλυσίδα αξίας μας δηλαδή τους αξιότιμους καταναλωτές των προϊόντων μας, τους πελάτες/διανομείς μας, τους εργαζομένους μας και τους προμηθευτές μας.
Με σημείο αναφοράς και οδηγό την επαγγελματική μας νοοτροπία και την φήμη μας λειτουργούμε τηρώντας υψηλά πρότυπα τόσο σε όλα τα στάδια που προηγούνται ή έπονται της παραγωγής μπισκότων και κουλουριών όσο και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας.

Την μακρόχρονη συνεργασία μας αυτή την εξασφαλίζουμε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων, με την συνέπεια μας, με τον επαγγελματισμό μας, την ακεραιότητα και τη σταθερά υψηλή απόδοσή μας σε ό,τι κι αν κάνουμε.
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
Υποκατάστημα Αθήνας
Τίμου Μωραϊτίνη 33, 13675, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.