Διακρίσεις - Βραβεία
Από την έναρξη της πορείας της μέχρι και σήμερα, η εταιρία μας έχει διακριθεί πολλές φορές για την ποιότητα και τις γεύσεις των προϊόντων της, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει και πολλές βραβεύσεις τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιχειρηματική μας στρατηγική, οι άριστες τεχνολογικά εγκαταστάσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό, οι ποιοτικές πρώτες ύλες, το μεράκι και η φαντασία μας, είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν τη Βιολάντα στη σημερινή καταξιωμένη θέση της, δίπλα στις μεγαλύτερες παγκοσμίου φήμης εταιρίες του κλάδου της. Με σημείο αναφοράς και οδηγό την επαγγελματική μας νοοτροπία και την φήμη μας κατακτούμε νέους στόχους, με την συνέπεια μας, με τον επαγγελματισμό μας, την ακεραιότητα και τη σταθερά υψηλή απόδοσή μας σε ό,τι κι αν κάνουμε.
 

Σημαντική διάκριση για τη Βιολάντα στα βραβεία «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ως αποτέλεσμα της οικονομικής δραστηριότητας και της ανάπτυξης της εταιρείας την τελευταία δεκαετία, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Greek Business Champions» με αφορμή την αύξηση του κύκλου εργασιών.

Αναλυτικότερα, η Βιολάντα κατόρθωσε την τελευταία δεκαετία να υπερδιπλασιάσει τις επιχειρηματικές δομές της τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και  στους τομείς της εμπορικής προϊοντικής ανάπτυξης και των υποδομών.

Στη Βιολάντα απονεμήθηκε το βραβείο «Solidarity Excellence Award» στα πλαίσια του υψηλού κύρους θεσμού «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το «Solidarity Excellence Award» μια επιβράβευση της εταιρείας Βιολάντα για την προσήλωσή της στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που υπέδειξε έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Μετάλλιο καλύτερου λανσαρίσματος προϊόντος κατά τη διάρκεια του έτους 2018

Με το βραβείο "Ανώτερης Γεύσης", βραβεύθηκαν από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας, iTQi, στις Βρυξέλλες, τα προϊόντα της οικογένειας Μπισκότα Κρέμας και Full 45, μία μοναδική αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων μας, βασισμένη στην κρίση των μεγαλύτερων Σεφ και Γευσιγνώστων όλης της Ευρώπης.

Η εταιρία μας έχει βραβευθεί στο Παρίσι με το το 1ο χρυσό βραβείο τεχνολογίας και ποιότητας, "Golden Award for Technology and Quality"

Η εταιρία μας έχει διακριθεί με το πιστοποιητικό "Strongest Companies in Greece", το οποίο μας κατατάσσει ανάμεσα στις δυνατότερες ελληνικές επιχειρήσεις

Η ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. ανακηρύχθηκε Greek Business Champion, στην τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. απονεμήθηκε Βραβείο Δημιουργικότητας από το 49ο Print & Packaging Design Awards για τη συσκευασία των μπισκότων PROTEINO.

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
Οικονομική Εξέλιξη

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.

Περισσότερα
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία για τον επισκέπτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ

COOKIES