Υλικά:
- 1 ½ συσκευασία μπισκότα Breakfast Βιολάντα με μαύρη σοκολάτα & μπανάνα
- 120γρ. βούτυρο λιωμένο
- 400ml.κρέμα γάλακτος 35%
- 400γρ. τυρί κρέμα
- 2κ.σ ζάχαρη άχνη
- 2κ.σ πραλίνα σοκολάτα
- Πραλίνα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε 1½ συσκευασία μπισκότα Breakfast και τα αναμειγνύουμε με το λιωμένο βούτυρο και απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη, το τυρί κρέμα και την πραλίνα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από την βάση και καλύπτουμε με πραλίνα, διακοσμούμε με μπισκότα και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
4. Ξεφορμάρουμε και κόβουμε το γλυκό. Έτοιμο!
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/HNSCb4qjzIA
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε