Υλικά
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
80 γρ. κρέμα γάλακτος
160 γρ. βούτυρο
50 γρ. ζάχαρη άχνη
20 γρ. κακάο
2 κουτ. σούπας κονιάκ
100 γρ. μπισκότα με 45% κρέμα φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τη σοκολάτα μέχρι να λιώσει. Σε δοχείο βάζουμε το βουτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Αδειάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε ταψί για να κρυώσει πιο γρήγορα. Σπάμε τα μπισκότα, τα βάζουμε σε μπλέντερ, προσθέτουμε το κονιάκ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα. Σε μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα και ενσωματώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα. Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα, τυλίγουμε σε ρολό και αφήνουμε σε ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Πηγή: Blind taste
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε