Μωσαϊκό

Υλικά
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
80 γρ. κρέμα γάλακτος
160 γρ. βούτυρο
50 γρ. ζάχαρη άχνη
20 γρ. κακάο
2 κουτ. σούπας κονιάκ
100 γρ. μπισκότα με 45% κρέμα φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τη σοκολάτα μέχρι να λιώσει. Σε δοχείο βάζουμε το βουτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Αδειάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε ταψί για να κρυώσει πιο γρήγορα. Σπάμε τα μπισκότα, τα βάζουμε σε μπλέντερ, προσθέτουμε το κονιάκ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα. Σε μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα και ενσωματώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα. Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα, τυλίγουμε σε ρολό και αφήνουμε σε ψυγείο μέχρι να σφίξει.  

Πηγή: Blind taste

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
info@violanta.gr
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα
2410 541070
larisa@violanta.gr
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
athens@violanta.gr
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
thessaloniki@violanta.gr
Οικονομική Εξέλιξη

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.

Περισσότερα
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία για τον επισκέπτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ

COOKIES