
Red Berries Crumble Cheesecake
Υλικά:
- 1 1/2 συσκευασία Μπισκότα Βρώμης με μαύρη σοκολάτα
- 80 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 350ml. κρέμα γάλακτος
- 100γρ. ζάχαρη
- 250γρ. mascarpone
- 350γρ. κατεψυγμένα μούρα
- 80γρ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. corn flour
- 1/2 κ.σ. νερό
- 1/2 συσκευασία Μπισκότα Βρώμης με μαύρη σοκολάτα (για το πασπάλισμα)
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μίξερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε το βούτυρο και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και το απλώνουμε σε ένα ταψί ομοιόμορφα σαν βάση.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλκατος μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το mascarpone και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το απλώνουμε πάνω από την βάση μας.
3. Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα τα κατεψυγμένα φρούτα και την ζάχαρη σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το κορν φλάουρ ανακατεμένο με το νερό μέχρι να βράσουν όλα μαζί.
4. Αφού κρυώσει η μαρμελάδα την ρίχνουμε πάνω από την κρέμα και καλύπτουμε το γλυκό με σπασμένα μπισκότα.
5. Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και απολαμβάνουμε!
- 1 1/2 συσκευασία Μπισκότα Βρώμης με μαύρη σοκολάτα
- 80 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 350ml. κρέμα γάλακτος
- 100γρ. ζάχαρη
- 250γρ. mascarpone
- 350γρ. κατεψυγμένα μούρα
- 80γρ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. corn flour
- 1/2 κ.σ. νερό
- 1/2 συσκευασία Μπισκότα Βρώμης με μαύρη σοκολάτα (για το πασπάλισμα)
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μίξερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε το βούτυρο και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και το απλώνουμε σε ένα ταψί ομοιόμορφα σαν βάση.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλκατος μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το mascarpone και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το απλώνουμε πάνω από την βάση μας.
3. Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα τα κατεψυγμένα φρούτα και την ζάχαρη σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το κορν φλάουρ ανακατεμένο με το νερό μέχρι να βράσουν όλα μαζί.
4. Αφού κρυώσει η μαρμελάδα την ρίχνουμε πάνω από την κρέμα και καλύπτουμε το γλυκό με σπασμένα μπισκότα.
5. Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/hfZkyYh4ocQ?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































