
Marble Cheesecake
Υλικά:
- 2 συσκευασίες μπισκότα Bianca Βιολάντα
- 100γρ. βούτυρο λιωμένο
- 2 συσκευασίες Bianca Γκοφρετίνια
- 500ml. κρέμα γάλακτος
- 100γρ. ζάχαρη άχνη
- 400γρ. τυρί κρέμα
- 100γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 20γρ. κακάο
- 100γρ. πραλίνα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατευουμε με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθουν και το απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
2. Τοποθετούμε περιμετρικά του ταψιού τα γκοφρετίνια.
3. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την άχνη και ανακατεύουμε με ένα μίξερ μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε ξανά.
4. Χωρίζουμε την κρέμα σε δύο μέρη. Στο ένα μείγμα προσθέτουμε το ζαχαρούχο και στο άλλο προσθέτουμε κακάο και πραλίνα. Ανακατεύουμε και τα δύο μείγματα και τα ρίχνουμε εναλλάξ στο ταψί.
5. Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
6. Διακοσμούμε με μπισκότα και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/q9Lq_4kcrMU
- 2 συσκευασίες μπισκότα Bianca Βιολάντα
- 100γρ. βούτυρο λιωμένο
- 2 συσκευασίες Bianca Γκοφρετίνια
- 500ml. κρέμα γάλακτος
- 100γρ. ζάχαρη άχνη
- 400γρ. τυρί κρέμα
- 100γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 20γρ. κακάο
- 100γρ. πραλίνα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατευουμε με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθουν και το απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
2. Τοποθετούμε περιμετρικά του ταψιού τα γκοφρετίνια.
3. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την άχνη και ανακατεύουμε με ένα μίξερ μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε ξανά.
4. Χωρίζουμε την κρέμα σε δύο μέρη. Στο ένα μείγμα προσθέτουμε το ζαχαρούχο και στο άλλο προσθέτουμε κακάο και πραλίνα. Ανακατεύουμε και τα δύο μείγματα και τα ρίχνουμε εναλλάξ στο ταψί.
5. Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
6. Διακοσμούμε με μπισκότα και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/q9Lq_4kcrMU
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































