Υλικά:
- 400γρ. γιαούρτι
- 200γρ. πραλίνα
- 100γρ. Δημητριακά Proteino με μαύρη σοκολάτα Βιολάντα
- 250γρ. κουβερτούρα
- 2 χούφτες δημητριακά πρωτεΐνης με μαύρη σοκολάτα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την πραλίνα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα δημητριακά, τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε ξανά.
3. Προσθέτουμε το μείγμα σε ειδικές φόρμες σιλικόνης και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί.
4. Λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε λίγα δημητριακά αφού τα έχουμε σπάσει ελαφρώς.
5. Βουτάμε τα donuts στη σοκολάτα και βάζουμε και πάλι στην κατάψυξη. Όταν παγώσουν είναι έτοιμα για απόλαυση!
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/YbWoQgz8_ds
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε