
Υλικά
Μπισκότα με κρέμα κακάο φουντουκιού ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 1 κουτί
Μπισκότα bitter με γέμιση κρέμα λεμονιού ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 1 κουτί
Ζαχαρούχο γάλα ROYAL - 1 κουτί
Φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής - 400 ml
Σκεύη αλουμινίου μίας χρήσης και μεμβράνη τροφίμων SANITAS
Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ την φυτική κρέμα μέχρι να πήξει και μετά ρίξτε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίστε το χτύπημα για λίγα λεπτά.
Σπάστε τα μπισκότα και ρίξτε τα στο μείγμα.
Ανακατέψτε με απαλές κινήσεις.
Στρώστε το εσωτερικό του αλουμινένιου σκεύους με μεμβράνη τροφίμων.
Αδειάστε το μείγμα, τυλίξτε με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε το σεμιφρέντο στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρετε.
Κόψτε το σε φέτες και σερβίρετε με σάλτσα σοκολάτας ή με το σιρόπι από το αγαπημένο σας γλυκό κουταλιού.
Πηγή: masterCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα
Βίντεο: masterCLASS









Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε