
Υλικά
Φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής - 1 λίτρο
Cookies Full 45 με 45% κρέμα μόκα ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Cookies Full 45 με 45% κρέμα φυστικοβούτυρο ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Κουβερτούρα - 200 γρ.
Ανάμεικτοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, πεκάν, φιστίκια αιγίνης, καρύδια) - 200 γρ.
Αντικολλητικό χαρτί
Εκτέλεση
Χτυπήστε την φυτική κρέμα στο μίξερ. Σπάστε τα cookies με κρέμα φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε. Τρίψτε στο πολυμίξερ τα cookies με κρέμα μόκα.
Για να στρώσετε τα υλικά της τούρτας χρησιμοποιήστε ένα τσέρκι ζαχαροπλαστικής.
Αδειάστε τα τριμμένα cookies με κρέμα μόκα και πατήστε τα με κουτάλι για να τα απλώσετε σε όλη την επιφάνεια για να σχηματίσετε την βάση. Μετά αδειάστε την κρέμα με τα cookies, στρώστε την επιφάνεια και αφήστε την τούρτα στο ψυγείο.
Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και απλώστε την σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού. Απλώστε επάνω από τη κουβερτούρα τους ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους. Αφήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Κόψτε την κουβερτούρα με τους ξηρούς καρπούς σε μικρότερα κομμάτια και απλώστε τα στην επιφάνεια της τούρτας.









Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε