Υλικά
Για την τάρτα:
250γρ μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ βρώμης με μαύρη σοκολάτα
100γρ βούτυρο
Για την Γέμιση
1 ποτήρι χυμό λεμόνι
250γρ βούτυρο
1κ.γ. κορν φλάουρ
150γρ ζάχαρη
3 αυγά
Εκτέλεση γλυκού:
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το χυμό από λεμόνι. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και τα χτυπάμε στο χέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζεστό λεμόνι σιγά σιγά στα αυγά και χτυπάμε καλά. Έπειτα το προσθέτουμε το μίγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μίγμα. Μόλις πήξει το αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα κομμάτια από το βούτυρο.
Στη συνέχεια τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα σκεύος τάρτας και έπειτα ρίχνουμε την κρέμα και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο.
Πηγή: Εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" - Ο γ. Πορφύρης φτιάχνει τάρτα λεμόνι με μπισκότα Βιολάντα
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε