Υλικά:
- 650γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 400ml ζεστή κρέμα γάλακτος
- 3 συσκευασίες Πτι-Μπέρ Βιολάντα
- Φράουλες
Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε τη σοκολάτα με την ζεστή κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
2. Σε μια σταθερή επιφάνεια, απλώνουμε τα μπισκότα σε σειρά και καλύπτουμε με το μείγμα σοκολάτας.
3. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για 2-3 στρώσεις.
4. Στη μέση, τοποθετούμε τις φράουλες.
5. Δημιουργούμε μια πυραμίδα, περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα σοκολάτας και κρέμας γάλακτος και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
6. Κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/lGgp040oOJg
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε