Υλικά:
- 1 ½ συσκευασία μπισκότα Digestive 0% Βιολάντα
- 100γρ. βούτυρο λιωμένο
- 250γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 300γρ. τυρί κρέμα
- 250γρ. πραλίνα σοκολάτας
- 200γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 2 κ.σ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα αναμειγνύουμε με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιθούν και το απλώνουμε σε ένα ταψί σαν βάση.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ην πραλίνα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και απλώνουμε πάνω από την βάση. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη και διακοσμούμε το γλυκό. Κόβουμε σε κομμάτια και έτοιμο!
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/7v6Wl_OBRUs
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε