Υλικά:
- 2 συσκευασίες μπισκότα Bianca Βιολάντα
- 100γρ. βούτυρο λιωμένο
- 200γρ. φύλλο καταΐφι
- 100γρ. βούτυρο
- 250γρ. πραλίνα Φιστικιού Αιγίνης
- 500ml. κρέμα γάλακτος 35%
- 300γρ. τυρί κρέμα
- 4κ.σ. άχνη ζάχαρη
- 100γρ. πραλίνα σοκολάτας
- 125γρ. κουβερτούρα
- 50ml. γάλα
- Τριμμένο φιστίκι για διακόσμηση (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα ταψί (1η στρώση).
2. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το καταΐφι. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα φύλλα, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το καταΐφι με την πραλίνα φιστικιού και απλώνουμε στο ταψί (2η στρώση).
4. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και την ζάχαρη άχνη και την λιωμένη κουβερτούρα, ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε στο ταψί (3η στρώση).
5. Λιώνουμε το γάλα με την υπόλοιπη κουβερτούρα και απλώνουμε το μείγμα πάνω στο γλυκό.
6. Διακοσμούμε όπως θέλουμε το γλυκό, τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον και ξεφορμάρουμε. Κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/hisrlJ861cA
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε