Μπισκοτότουρτα

Υλικά
Φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής - 1 λίτρο
Cookies Full 45 με 45% κρέμα μόκα ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Cookies Full 45 με 45% κρέμα φυστικοβούτυρο ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Κουβερτούρα - 200 γρ.
Ανάμεικτοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, πεκάν, φιστίκια αιγίνης, καρύδια) - 200 γρ.
Αντικολλητικό χαρτί

Εκτέλεση
Χτυπήστε την φυτική κρέμα στο μίξερ. Σπάστε τα cookies με κρέμα  φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε. Τρίψτε στο πολυμίξερ τα cookies με κρέμα μόκα.
Για να στρώσετε τα υλικά της τούρτας χρησιμοποιήστε ένα τσέρκι ζαχαροπλαστικής.
Αδειάστε τα τριμμένα cookies με κρέμα μόκα και πατήστε τα με κουτάλι για να τα απλώσετε σε όλη την επιφάνεια για να σχηματίσετε την βάση. Μετά αδειάστε την κρέμα με τα cookies, στρώστε την επιφάνεια και αφήστε την τούρτα στο ψυγείο.
Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και απλώστε την σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού. Απλώστε επάνω από τη κουβερτούρα τους ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους. Αφήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Κόψτε την κουβερτούρα με τους ξηρούς καρπούς σε μικρότερα κομμάτια και απλώστε τα στην επιφάνεια της τούρτας.   

Πηγή: masterCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
Υποκατάστημα Αθήνας
Τίμου Μωραϊτίνη 33, 13675, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.