Κρέμα μπανάνας με μπισκότα και καραμέλα

Υλικά
150 γρ. μπισκότα Βιολάντα βρώμης με μέλι
1 μπανάνα
3 αυγά
50 γρ κορν φλάουρ
500 γρ. γάλα
140 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε γάλα. Σε μπολ βάζουμε τρεις κρόκους, 100 γρ. ζάχαρη, το κορν φλάουρ και προσθέτουμε 40 γρ. ζάχαρη στο γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και λίγο λίγο προσθέτουμε το ζεστό γάλα ανακατεύοντας. Επαναφέρουμε το μείγμα στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει. Ξεφλουδίζουμε τη μπανάνα κόβουμε σε κομματάκια και την ρίχνουμε στην κρέμα. Σε τηγάνι βάζουμε 100 γρ. ζάχαρη με ελάχιστο νερό και κάνουμε καραμέλα. Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα χοντροσπάμε. Απλώνουμε την κρέμα σε ταψί να κρυώσει. Αδειάζουμε την καραμέλα σε λαδόκολλα.

 Πηγή: Blind taste

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
info@violanta.gr
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα
2410 541070
larisa@violanta.gr
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
athens@violanta.gr
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
thessaloniki@violanta.gr
Οικονομική Εξέλιξη

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.

Περισσότερα
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία για τον επισκέπτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ

\n
COOKIES