
Υλικά
150 γρ. μπισκότα Βιολάντα βρώμης με μέλι
1 μπανάνα
3 αυγά
50 γρ κορν φλάουρ
500 γρ. γάλα
140 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε γάλα. Σε μπολ βάζουμε τρεις κρόκους, 100 γρ. ζάχαρη, το κορν φλάουρ και προσθέτουμε 40 γρ. ζάχαρη στο γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και λίγο λίγο προσθέτουμε το ζεστό γάλα ανακατεύοντας. Επαναφέρουμε το μείγμα στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει. Ξεφλουδίζουμε τη μπανάνα κόβουμε σε κομματάκια και την ρίχνουμε στην κρέμα. Σε τηγάνι βάζουμε 100 γρ. ζάχαρη με ελάχιστο νερό και κάνουμε καραμέλα. Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα χοντροσπάμε. Απλώνουμε την κρέμα σε ταψί να κρυώσει. Αδειάζουμε την καραμέλα σε λαδόκολλα.
Πηγή: Blind taste









Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε