Υλικά
½ λίτρο γάλα
50 γρ. κορν φλάουρ
2 αυγά
135 γρ. ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο
2 πορτοκάλια
1 ξύλο κανέλλας
Μπισκότα Βιολάντα digestive
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε γάλα και προσθέτουμε ξύσμα πορτοκαλιού, τη μισή ζάχαρη και το χυμό ενός πορτοκαλιού. Σε μπολ βάζουμε τους κρόκους, ζάχαρη, κορν φλάουρ, ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ξύλο κανέλας. Αδειάζουμε το ζεστό γάλα στο μπολ με το αυγό ανακατεύοντας συνεχώς και επαναφέρουμε το μείγμα στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει. Ξεφλουδίζουμε ένα πορτοκάλι και κόβουμε τα «φιλέτα». Σε τηγάνι ζεσταίνουμε βούτυρο με λίγη ζάχαρη και βάζουμε τα φιλέτα πορτοκαλιού. Βάζουμε 3-4 μπισκότα στο μπλέντερ και τα χοντροσπάμε. Στήνουμε πιάτο.
Πηγή: Blind taste
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε