Υλικά
150 γρ. μπισκότα Βιολάντα με 45% κρέμα κακάο
150 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
50 γρ. βούτυρο
100 γρ. Κακάο
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε γάλα ζαχαρούχο με βούτυρο. Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας για να λιώσει. Βάζουμε τα μισά μπισκότα σε μπλέντερ και τα κάνουμε πούδρα. Τα προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί και απλώνουμε. Πλάθουμε σε μικρά τρουφάκια και τα περνάμε από κακάο. Στήνουμε πιάτο.
Πηγή: Blind taste
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε