Υλικά
2 αυγά
80 γρ. ζάχαρη άχνη
175 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
250 γρ. τυρί κρέμα
1 δόση εσπρέσο
75 γρ. μπισκότα με 45% κρέμα μόκα
Εκτέλεση
Χωρίζουμε τα αυγά. Σε μπεν μαρί βάζουμε τους κρόκους, την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να ασπρίσει. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα ρίχνοντας λίγη λίγη τη ζάχαρη. Σε τηγάνι βάζουμε το εσπρέσο, το νερό και 50 γρ. ζάχαρη μέχρι να δέσει ελαφρά. Βάζουμε το τυρί κρέμα στους κρόκους και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη μαρέγκα και ενσωματώνουμε. Παίρνουμε τα μπισκότα και τα βουτάμε στο σιρόπι καφέ. Βάζουμε τα μπισκότα σε ποτήρι και περιχύνουμε με την κρέμα. Στήνουμε πιάτο.
Πηγή: Blind taste
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε