Κρέμα τιραμισού με μπισκότα μόκα

Υλικά (για 4 μερίδες)
Μασκαρπόνε - 750 γρ.
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά - 250 ml
Ζάχαρη άχνη - 150 γρ.
Εσπρέσο (50 ml) - 1
Cookies με κρέμα Μόκα ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Κακάο - 50 γρ.

Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη ζάχαρη για 2-3 λεπτά, προσθέστε σταδιακά τον καφέ και μετά την κρέμα γάλακτος, και συνεχίστε το χτύπημα για λίγα λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Σπάστε τα μπισκότα και προσθέστε τα στην κρέμα. Μοιράστε το μείγμα σε ποτήρια, και πασπαλίστε την επιφάνεια με κακάο λίγο πριν σερβίρετε.
Αν τα αφήσετε στο ψυγείο, σκεπάστε με μεμβράνη τροφίμων για να μη στεγνώσει και ξεραθεί η κρέμα.

Πηγή: masterCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
info@violanta.gr
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα
2410 541070
larisa@violanta.gr
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
athens@violanta.gr
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
thessaloniki@violanta.gr
Οικονομική Εξέλιξη

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.

Περισσότερα
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία για τον επισκέπτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ

\n
COOKIES