
Υλικά (για 4 μερίδες)
Μασκαρπόνε - 750 γρ.
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά - 250 ml
Ζάχαρη άχνη - 150 γρ.
Εσπρέσο (50 ml) - 1
Cookies με κρέμα Μόκα ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Κακάο - 50 γρ.
Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη ζάχαρη για 2-3 λεπτά, προσθέστε σταδιακά τον καφέ και μετά την κρέμα γάλακτος, και συνεχίστε το χτύπημα για λίγα λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Σπάστε τα μπισκότα και προσθέστε τα στην κρέμα. Μοιράστε το μείγμα σε ποτήρια, και πασπαλίστε την επιφάνεια με κακάο λίγο πριν σερβίρετε.
Αν τα αφήσετε στο ψυγείο, σκεπάστε με μεμβράνη τροφίμων για να μη στεγνώσει και ξεραθεί η κρέμα.









Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε