Υλικά (για 4 μερίδες)
Μασκαρπόνε - 750 γρ.
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά - 250 ml
Ζάχαρη άχνη - 150 γρ.
Εσπρέσο (50 ml) - 1
Cookies με κρέμα Μόκα ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Κακάο - 50 γρ.
Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη ζάχαρη για 2-3 λεπτά, προσθέστε σταδιακά τον καφέ και μετά την κρέμα γάλακτος, και συνεχίστε το χτύπημα για λίγα λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Σπάστε τα μπισκότα και προσθέστε τα στην κρέμα. Μοιράστε το μείγμα σε ποτήρια, και πασπαλίστε την επιφάνεια με κακάο λίγο πριν σερβίρετε.
Αν τα αφήσετε στο ψυγείο, σκεπάστε με μεμβράνη τροφίμων για να μη στεγνώσει και ξεραθεί η κρέμα.
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε