
Υλικά:
Για τη βάση:
- 1 συσκευασία Μπισκότα Breakfast κακάο με μαύρη σοκολάτα
- 1/4 φλ. καστανή ζάχαρη
- 1/2 κ.γλ. κανέλα
- 90γρ. βούτυρο λιωμένο
Για το μείγμα κανέλας:
- 1 φλ. καστανή ζάχαρη
- 1/3 φλ. αλεύρι γ.ο.χ
- 1 κ.σ κανέλα
- 80γρ. βούτυρο λιωμένο
- 900γρ. τυρί κρέμα
- 1 φλ. καστανή ζάχαρη
- 1/4 φλ. ζάχαρη
- 1/2 φλ. γιαούρτι
- 4 αυγά
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το μείγμα τυριού:
- 90γρ. τυρί κρέμα
- 1 φλ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 250ml. κρέμα γάλακτος χτυπημένη
Για διακόσμηση:
- Κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυματίζουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την ζάχαρη, την κανέλα και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Έπειτα, το ρίχνουμε σε μία φόρμα τυλιγμένη με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε στο φούρνο στους 180°C για 15'.
2. Σε ένα μπολ προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλεύρι, την κανέλα και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το μίξερ το τυρί κρέμα, την ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε και το γιαούρτι και ανακατεύουμε ξανά. Σταδιακά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και την βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
4. Απλώνουμε το 1/3 της κρέμας πάνω από τη βάση μας και από πάνω το 1/3 του μείγματος κανέλας. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία άλλες δύο φορές και τοποθετούμε τη φόρμα μεσα σε ταψί με βραστό νερό και βάζουμε στο φούρνο στους 180°C για 80'. Έπειτα στο ψυγείο για ένα βράδυ.
5. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την άχνη, τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος (χτυπημένη). Με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής απλώνουμε την κρέμα σπειροειδώς και πασπαλίζουμε την κανέλα. Έτοιμο!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/YzVThpL0OKg?feature=share
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































