
Mini Petit Beurre Choco Bars
Υλικά:
- 125γρ. κουβερτούρα
- 125γρ. λευκή σοκολάτα
- 1 συσκευασία Mini Petit Beurre Βιολάντα
Εκτέλεση:
1. Σε μία λαδόκολλα απλώνουμε τις δύο σοκολάτες και καλύτπουμε με τα μπισκότα.
2. Τοποθετούμε στο ψυγείο γιας τουλάχιστον 1 ώρα, κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/C0h9ZFchMa8?feature=share
- 125γρ. κουβερτούρα
- 125γρ. λευκή σοκολάτα
- 1 συσκευασία Mini Petit Beurre Βιολάντα
Εκτέλεση:
1. Σε μία λαδόκολλα απλώνουμε τις δύο σοκολάτες και καλύτπουμε με τα μπισκότα.
2. Τοποθετούμε στο ψυγείο γιας τουλάχιστον 1 ώρα, κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/C0h9ZFchMa8?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































