
Mousse Breakfast
Υλικά:
- 200γρ. κουβερτούρα
- 400γρ. γιαούρτι
- 1 συσκευασία μπισκότα Breakfast Βιολάντα
Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβρτούρα, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
2. Σε ένα ποτηράκι τρίβουμε δύο μπισκότα, προσθέτουμε την κρέμα και επαναλαμβάνουμε το μοτίβο αυτό μέχρι να γεμίσουμε όλο το ποτήρι.
3. Βάζουμε προαιρετικά στο ψυγείο και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/LECPQAkneoM?feature=share
- 200γρ. κουβερτούρα
- 400γρ. γιαούρτι
- 1 συσκευασία μπισκότα Breakfast Βιολάντα
Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβρτούρα, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
2. Σε ένα ποτηράκι τρίβουμε δύο μπισκότα, προσθέτουμε την κρέμα και επαναλαμβάνουμε το μοτίβο αυτό μέχρι να γεμίσουμε όλο το ποτήρι.
3. Βάζουμε προαιρετικά στο ψυγείο και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/LECPQAkneoM?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































