
Μπισκοτοσαλάτα Bianca
Υλικά:
Για το κέικ:
- 125γρ. βούτυρο
- 150γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 100ml. γάλα
- 60γρ. κακάο
- 150γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για το κέικ:
- 125γρ. βούτυρο
- 150γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 100ml. γάλα
- 60γρ. κακάο
- 150γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για την κρέμα:
- 250ml. φυτική κρέμα
- 60γρ. ζάχαρη άχνη
- 120γρ. τυρί κρέμα
- 1 συσκ. μπισκότα Bianca (θρυμματισμένα)
Για την κρέμα σοκολάτα:
- 80γρ. άνθος αραβοσίτου στιγμήσ σοκολάτα
- 450ml. γάλα
Εκτέλεση:
1. Για το κέικ: Ανακατεύουμε το βούτυρο με την ζάχαρη με το μίξερ και προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το κακάο και το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να φουσκώσει. Απλώνουμε το μείγμα σε μία φόρμα και ψήνουμε στους 180°C για περίπου 1 ώρα.
2. Για την κρέμα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την φυτική κρέμα, την άχνη και το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε ξανά.
3. Για την κρέμα σοκολοάτα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν.
4. Κόβουμε σε κομμάτια το κέικ και τοποθετούμε κάποια κομμάτια σαν βάση. Ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτα, ολόκληρα και θρυμματισμένα bianca. Καλύπτουμε με την κρέμα και επαναλαμβάνουμε το μοτίβο αυτό άλλες δύο φορές. Διακοσμούμε με μπισκότα και κρέμα και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/Kctsq1O-3Vw
- 250ml. φυτική κρέμα
- 60γρ. ζάχαρη άχνη
- 120γρ. τυρί κρέμα
- 1 συσκ. μπισκότα Bianca (θρυμματισμένα)
Για την κρέμα σοκολάτα:
- 80γρ. άνθος αραβοσίτου στιγμήσ σοκολάτα
- 450ml. γάλα
Εκτέλεση:
1. Για το κέικ: Ανακατεύουμε το βούτυρο με την ζάχαρη με το μίξερ και προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το κακάο και το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να φουσκώσει. Απλώνουμε το μείγμα σε μία φόρμα και ψήνουμε στους 180°C για περίπου 1 ώρα.
2. Για την κρέμα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την φυτική κρέμα, την άχνη και το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε ξανά.
3. Για την κρέμα σοκολοάτα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν.
4. Κόβουμε σε κομμάτια το κέικ και τοποθετούμε κάποια κομμάτια σαν βάση. Ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτα, ολόκληρα και θρυμματισμένα bianca. Καλύπτουμε με την κρέμα και επαναλαμβάνουμε το μοτίβο αυτό άλλες δύο φορές. Διακοσμούμε με μπισκότα και κρέμα και απολαμβάνουμε!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/Kctsq1O-3Vw
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































