
Μπισκολατίνα
Υλικά:
- 300γρ. βούτυρο λιωμένο
- 160γρ. κακάο
- 200γρ. ζάχαρη άχνη
- 300ml. ζεστό γάλα
- 2 συσκευασίες Breakfast με μαύρη σοκολάτα & μπανάνα
Για την κρέμα:
- 700ml. γάλα
- 200γρ. ζάχαρη
- 60γρ. βούτυρο
- 1 αυγό (χτυπημένο)
- 100γρ. corn glour (διαλυμένο σε 300ml. γάλα)
- 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το γλάσο:
- 150γρ. κουβερτούρα
- 100ml. γάλα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το κακάο, την άχνη και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μικρό πιρέξ σαν βάση.
2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, την ζάχαρη, το βούτυρο, το αυγό, το κορν φλάουρ και την βανίλια και βράζουμε μέχρι να πήξει η κρέμα και την προσθέτουμε πάνω από την βάση.
3. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα και επικαλύπτουμε το γλυκό μας.
4. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί και έτοιμο!
Βήμα βήμσα εδώ: https://youtube.com/shorts/85Re1W1Ya4I?feature=share
- 160γρ. κακάο
- 200γρ. ζάχαρη άχνη
- 300ml. ζεστό γάλα
- 2 συσκευασίες Breakfast με μαύρη σοκολάτα & μπανάνα
Για την κρέμα:
- 700ml. γάλα
- 200γρ. ζάχαρη
- 60γρ. βούτυρο
- 1 αυγό (χτυπημένο)
- 100γρ. corn glour (διαλυμένο σε 300ml. γάλα)
- 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το γλάσο:
- 150γρ. κουβερτούρα
- 100ml. γάλα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το κακάο, την άχνη και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μικρό πιρέξ σαν βάση.
2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, την ζάχαρη, το βούτυρο, το αυγό, το κορν φλάουρ και την βανίλια και βράζουμε μέχρι να πήξει η κρέμα και την προσθέτουμε πάνω από την βάση.
3. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα και επικαλύπτουμε το γλυκό μας.
4. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί και έτοιμο!
Βήμα βήμσα εδώ: https://youtube.com/shorts/85Re1W1Ya4I?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































