
Biscuit Crepe Cake
Υλικά:
Για την ζύμη:
Για την ζύμη:
- 260γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 4 αυγά
- 30γρ. ζάχαρη
- 50γρ. κακάο
- 600ml. γάλα
Για την κρέμα:
- 500ml. φυτική κρέμα
- 50γρ. ζάχαρη άχνη
- 750γρ. τυρί mascarpone
- 1 συσκευασία Πτι-Μπερ Κακάο με Κρέμα
Για το γλάσο:
- 150γρ. κουβερτούρα
- 150ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τα αυγά, την ζάχαρη, το κακάο και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Απλώνουμε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και φτιάχνουμε 12 κρέπες.
3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το μίιξερ την φυτική κρέμα με την άχνη και προσθέτουμε το mascarpone μέχρι να αφρατέψουν. Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε ξανά.
4. Τοποθετούμε μια κρέπα στην βάση και απλώνουμε την κρέμα. Από πάνω, τοποθετούμε κι άλλη κρέπα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή μέχρι να τελειώσουν οι κρέπες.
5. Απλώνουμε στο γλυκό την υπόλοιπη κρέμα.
6. Λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε το γλυκό. Διάκοσμούμε όπως επιθυμούμε και απολαμβάνουμε.
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/QqJv-Qzy_fc?feature=share
- 4 αυγά
- 30γρ. ζάχαρη
- 50γρ. κακάο
- 600ml. γάλα
Για την κρέμα:
- 500ml. φυτική κρέμα
- 50γρ. ζάχαρη άχνη
- 750γρ. τυρί mascarpone
- 1 συσκευασία Πτι-Μπερ Κακάο με Κρέμα
Για το γλάσο:
- 150γρ. κουβερτούρα
- 150ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τα αυγά, την ζάχαρη, το κακάο και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Απλώνουμε λίγο βούτυρο σε ένα τηγάνι και φτιάχνουμε 12 κρέπες.
3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το μίιξερ την φυτική κρέμα με την άχνη και προσθέτουμε το mascarpone μέχρι να αφρατέψουν. Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε ξανά.
4. Τοποθετούμε μια κρέπα στην βάση και απλώνουμε την κρέμα. Από πάνω, τοποθετούμε κι άλλη κρέπα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή μέχρι να τελειώσουν οι κρέπες.
5. Απλώνουμε στο γλυκό την υπόλοιπη κρέμα.
6. Λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε το γλυκό. Διάκοσμούμε όπως επιθυμούμε και απολαμβάνουμε.
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/QqJv-Qzy_fc?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































