
Wafer Cake
Υλικά:
Για την βάση:
- 2 συσκευασίες Bianca Γκοφρετίνια
- 150γρ. πραλίνα σοκολάτα
Για την κρέμα:
- 400γρ. τυρί κρέμα
- 150γρ. πραλίνα σοκολάτα
- 50γρ. ζάχαρη άχνη
- 300ml κρέμα γάλακτος
Για την επικάλυψη:
- 100γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 100ml κρέμα γάλακτος
Για την διακόσμηση:
- Σπασμένα φουντούκια (προαιρετικά)
- Bianca Γκοφρετίνια
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα γκοφρετίνια, τα ανακατεύουμε καλά με την πραλίνα μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα απλώνουμε σε ένα ταψί ομοιόμορφα.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, την πραλίνα και την άχνη και τ αανακατεύουμε καλά με ένα μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα.
3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την κρέμα που δημιουργήσαμε και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει και την απλώνουμε στο ταψί.
4. Λιώνουμε την σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε το γλυκό μας. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
5. Διακοσμούμε με φουντούκια και με γκοφρετίνια κι έτοιμο!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/BnkJc-_6smg?feature=share
Για την βάση:
- 2 συσκευασίες Bianca Γκοφρετίνια
- 150γρ. πραλίνα σοκολάτα
Για την κρέμα:
- 400γρ. τυρί κρέμα
- 150γρ. πραλίνα σοκολάτα
- 50γρ. ζάχαρη άχνη
- 300ml κρέμα γάλακτος
Για την επικάλυψη:
- 100γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 100ml κρέμα γάλακτος
Για την διακόσμηση:
- Σπασμένα φουντούκια (προαιρετικά)
- Bianca Γκοφρετίνια
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τα γκοφρετίνια, τα ανακατεύουμε καλά με την πραλίνα μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα απλώνουμε σε ένα ταψί ομοιόμορφα.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, την πραλίνα και την άχνη και τ αανακατεύουμε καλά με ένα μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα.
3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την κρέμα που δημιουργήσαμε και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει και την απλώνουμε στο ταψί.
4. Λιώνουμε την σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε το γλυκό μας. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
5. Διακοσμούμε με φουντούκια και με γκοφρετίνια κι έτοιμο!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/BnkJc-_6smg?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
| 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
| 24310 43090 | |
| 24310 43539 | |
| info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
| The Eco Friendly Biscuit Factory | |
| 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
| 2410 541070 | |
| larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
| Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
| 210 8395110 | |
| 210 8395111 | |
| athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
| Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
| 2310 789646 | |
| 2310 755696 | |
| thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε








































