
Κρέπες Αλλιώτικες
Υλικά:
- 2 συσκευασίες μπισκότα Bianca Βιολάντα
- 1 λίτρο γάλα
- 100γρ. ζάχαρη
- 200γρ. αλεύρι
- 1κ.σ. βούτυρο
- 200ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 250γρ. mascarpone
- Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα απλώνουμε σε ένα ταψί ομοιόμορφα.
2. Ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά το γάλα, την ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να πήξουν.
3. Προσθέτουμε και το βούτυρο μέσα στην κρέμα μέχρι να λιώσει.
4. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το θρυμματισμένο μπισκότο και απλώνουμε και πάλι ομοιόμορφα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30'.
5. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να πήξουν. Προσθέτουμε και το mascarpone και ανακατεύουμε ξανά.
6. Βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Απλώνουμε την κρέμα στο μισό κομμάτι του τετράγωνου κομματιού και ρίχνουμε το σιρόπι σοκολάτας.
7. Διπλώνουμε στη μέση το κάθε κομμάτι και απολαμβάνουμε τις κρέπες ταψιού!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/NuJ0tZ06TZY
- 2 συσκευασίες μπισκότα Bianca Βιολάντα
- 1 λίτρο γάλα
- 100γρ. ζάχαρη
- 200γρ. αλεύρι
- 1κ.σ. βούτυρο
- 200ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 250γρ. mascarpone
- Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα απλώνουμε σε ένα ταψί ομοιόμορφα.
2. Ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά το γάλα, την ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να πήξουν.
3. Προσθέτουμε και το βούτυρο μέσα στην κρέμα μέχρι να λιώσει.
4. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το θρυμματισμένο μπισκότο και απλώνουμε και πάλι ομοιόμορφα. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30'.
5. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να πήξουν. Προσθέτουμε και το mascarpone και ανακατεύουμε ξανά.
6. Βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Απλώνουμε την κρέμα στο μισό κομμάτι του τετράγωνου κομματιού και ρίχνουμε το σιρόπι σοκολάτας.
7. Διπλώνουμε στη μέση το κάθε κομμάτι και απολαμβάνουμε τις κρέπες ταψιού!
Βήμα βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/NuJ0tZ06TZY
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
![]() | 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα |
![]() | 24310 43090 |
![]() | 24310 43539 |
![]() | info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
![]() | 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα |
![]() | 2410 541070 |
![]() | larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
![]() | Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές |
![]() | 210 8395110 |
![]() | 210 8395111 |
![]() | athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
![]() | Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη |
![]() | 2310 789646 |
![]() | 2310 755696 |
![]() | thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε