
Twin Creams
Υλικά:
- 1 1/2 συσκευασία Πτι-Μπερ Βιολάντα
- 350ml. κρέμα γάλακτος
- 100γρ. ζάχαρη άχνη
- 400γρ. τυρί mascarpone
- 150γρ. πραλίνα
- 100ml. γάλα
- Bianca για διακόσμηση (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και ανακατεύουμε καλά με το μίξερ χειρός, μέχρι να αφρατέψουν.
2. Προσθέτουμε το mascarpone μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε ξανά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3. Έπειτα, χωρίζουμε τις κρέμες ισόποσα σε δύο μέρη και στη μία προσθέτουμε πραλίνα και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε τις κρέμες σε δύο ξεχωριστές σακούλες ζαχαροπλαστικής.
4. Αλείφουμε τα πτι-μπερ με πραλίνα και δημιουργούμε σαντουιτσάκια και τα βουτάμε στο γάλα για πολύ λίγο.
5. Σε μία φόρμα τοποθετούμε σε 3 σειρές παράλληλες τα μπισκότα και γεμίζουμε τα κενά με τις δύο κρέμες.
6. Τυλίγουμε με μια μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί το γλυκό.
7. Τελειοποιούμε με τις υπόλοιπες κρέμες και διακοσμούμε με μπισκότα. Έτοιμο!
Βήμα Βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/o7wwK8qT57c?feature=share
- 1 1/2 συσκευασία Πτι-Μπερ Βιολάντα
- 350ml. κρέμα γάλακτος
- 100γρ. ζάχαρη άχνη
- 400γρ. τυρί mascarpone
- 150γρ. πραλίνα
- 100ml. γάλα
- Bianca για διακόσμηση (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη και ανακατεύουμε καλά με το μίξερ χειρός, μέχρι να αφρατέψουν.
2. Προσθέτουμε το mascarpone μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε ξανά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3. Έπειτα, χωρίζουμε τις κρέμες ισόποσα σε δύο μέρη και στη μία προσθέτουμε πραλίνα και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε τις κρέμες σε δύο ξεχωριστές σακούλες ζαχαροπλαστικής.
4. Αλείφουμε τα πτι-μπερ με πραλίνα και δημιουργούμε σαντουιτσάκια και τα βουτάμε στο γάλα για πολύ λίγο.
5. Σε μία φόρμα τοποθετούμε σε 3 σειρές παράλληλες τα μπισκότα και γεμίζουμε τα κενά με τις δύο κρέμες.
6. Τυλίγουμε με μια μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί το γλυκό.
7. Τελειοποιούμε με τις υπόλοιπες κρέμες και διακοσμούμε με μπισκότα. Έτοιμο!
Βήμα Βήμα εδώ: https://youtube.com/shorts/o7wwK8qT57c?feature=share
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
![]() | 6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα |
![]() | 24310 43090 |
![]() | 24310 43539 |
![]() | info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
![]() | 14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα |
![]() | 2410 541070 |
![]() | larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
![]() | Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές |
![]() | 210 8395110 |
![]() | 210 8395111 |
![]() | athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
![]() | Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη |
![]() | 2310 789646 |
![]() | 2310 755696 |
![]() | thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε