Η νεράιδα Βιολάντα ξαναζωντανεύει

Oι επισκέπτες του Μύλου των ξωτικών φέτος γίνονται πρωταγωνιστές της πιο γνωστής Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας με τον γεροπερίεργο, τσιγκούνη, Σκρούτζ και ενός όμορφου τοπικού θρύλου που ξανά ζωντανεύει και θα έχει εσάς για πρωταγωνιστές.

Το παραμυθένιο Εργοστάσιο Σοκολάτας του Σκρούτζ επανέρχεται και η Νεράιδα «Βιολάντα» ζωντανεύει στον «Μύλο των Ξωτικών» με σκοπό να σώσει την ψυχή του Σκρούτζ. Στο κεντρικό Εργοστάσιο του Αι Βασίλη… ετοιμάζεται το μεγαλύτερο και πιο ονειρεμένο παιδικό Εργοστάσιο Σοκολάτας.

Οικοδεσπότης ο Σκρούτζ, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από χρόνια αντιλαμβάνεται με τη βοήθεια της νεράιδας τη μαγεία των Χριστουγεννιάτικων γιορτών και θέλει να ευχαριστήσει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μοιράζοντας γλυκά και δώρα.

Η όμορφη Νεράιδα Βιολάντα, που φροντίζει να εμφανίζεται στα όνειρα των αγροτών και να γεμίζει με στάρια τα άδεια αμπάρια τις δύσκολες χρονιές, στολίζει το Εργοστάσιο Σοκολάτας από άκρη σ' άκρη με μπισκότα και δημιουργεί με τέχνη και μαγεία, γευστικές λιχουδιές. Έπειτα, όλα τα γλυκίσματα και τα πιο απίθανα μπισκότα προσφέρονται σε όλο το κόσμο με μοναδική ευχή να ζήσουμε όλοι χαρμόσυνα Χριστούγεννα.

Σας Περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να ζήσουμε το παραμύθι στο μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα!

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
info@violanta.gr
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα
2410 541070
larisa@violanta.gr
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
athens@violanta.gr
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
thessaloniki@violanta.gr
Οικονομική Εξέλιξη

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.

Περισσότερα
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.
Επιλέξτε οποιοδήποτε κομμάτι κειμένου
ώστε να το ακούσετε
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη λειτουργία της και για να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία για τον επισκέπτη.

ΑΠΟΔΟΧΗ

COOKIES