Υλικά:
- 350γρ. βούτυρο λιωμένο
- 150γρ. ζάχαρη άχνη
- 100γρ. κακάο
- 100ml. γάλα
- 1 συσκευασία Mini Πτι-Μπέρ Βιολάντα
- 1συσκευασία Bianca Βιολάντα
- 3 χούφτες δημητριακά Proteino με μαύρη σοκολάτα
- 130γρ. κουβερτούρα
- 130γρ. λευκή κουβερτούρα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο, την ζάχαρη άχνη, το κακάο και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Προσθέτουμε ολόκληρα τα Mini Πτι-Μπερ και θρυμματισμένα τα Bianca, ανακατεύοντας μέχρι το μείγμα να γίνει μιαστέρεημάζα.
3. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψί ή φόρμα καλυμμένη με λαδόκολλα, δίνουμε το επιθυμητό σχήμα και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
4. Θρυμματίζουμε τα δημητριακά και τα προσθέτουμε χωριστά σε κάθε κουβερτούρα.
5. Ανακατεύουμε καλά τις κουβερτούρες με τα δημητριακά και καλύπτουμε τον κορμό με το μείγμα.
6. Επανατοποθετούμε τον κορμό στην κατάψυξη για μισή ώρα, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/5Y_X_HuJpeY
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε