Υλικά:
- 125γρ. βούτυρο
- 175ml. γάλα
- 120γρ. αλεύρι
- 1 συσκευασία μπισκότα Bianca Βιολάντα
- 4 αυγά
Συνοδευτικό:
- Πραλίνα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:
1. Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το γάλα.
2. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να αρχίσει να βράζει, κι έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.
3. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
4. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα,ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
5. Χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής, δίνουμε στο μείγμα το κατάλληλο σχήμα και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
6. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε με πραλίνα της αρεσκείας μας.
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/pYjyL7tJRXk
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε