Χριστουγεννιάτικα Δεντράκια
Υλικά:
Για την βάση:
- 100γρ. καστανή ζάχαρη
- 170γρ. σιρόπι καραμέλας
- 190γρ. φυστικοβούτυρο
- 110γρ. μπισκότα Πτι-Μπέρ Βιολάντα
- 100γρ. αλεύρι βρώμης
- 130γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 125γρ. φυστικοβούτυρο για την επικάλυψη
Για το γλάσο:
- 120γρ. ζάχαρη άχνη
- 1½ κ.σ. γάλα
- Πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για την βάση:
- 100γρ. καστανή ζάχαρη
- 170γρ. σιρόπι καραμέλας
- 190γρ. φυστικοβούτυρο
- 110γρ. μπισκότα Πτι-Μπέρ Βιολάντα
- 100γρ. αλεύρι βρώμης
- 130γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 125γρ. φυστικοβούτυρο για την επικάλυψη
Για το γλάσο:
- 120γρ. ζάχαρη άχνη
- 1½ κ.σ. γάλα
- Πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση:
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά την καστανή ζάχαρη, το σιρόπι καραμέλας και το φυστικοβούτυρο. Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης και τα μπισκότα και ανακατεύουμε, μέχρι να σχηματιστεί ζύμη.
3. Απλώνουμε τη ζύμη ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
4. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο με τη λιωμένη σοκολάτα και καλύπτουμε την βάση μπισκότου. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν τα υλικά.
5. Κόβουμε την κρύα βάση σε τριγωνικά σχήματα για να δημιουργήσουμε τα δεντράκια.
6. Για το γλάσο, ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το γάλα και το πράσινο χρώμα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή. Διακοσμούμε τα δεντράκια με το γλάσο.
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/dNUz4PPJeDw
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά την καστανή ζάχαρη, το σιρόπι καραμέλας και το φυστικοβούτυρο. Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης και τα μπισκότα και ανακατεύουμε, μέχρι να σχηματιστεί ζύμη.
3. Απλώνουμε τη ζύμη ομοιόμορφα σε ένα ταψί.
4. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο με τη λιωμένη σοκολάτα και καλύπτουμε την βάση μπισκότου. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν τα υλικά.
5. Κόβουμε την κρύα βάση σε τριγωνικά σχήματα για να δημιουργήσουμε τα δεντράκια.
6. Για το γλάσο, ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το γάλα και το πράσινο χρώμα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή. Διακοσμούμε τα δεντράκια με το γλάσο.
Βήμα βήμα εδώ:
https://youtube.com/shorts/dNUz4PPJeDw
Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα | |
24310 43090 | |
24310 43539 | |
info@violanta.gr |
Εργοστάσιο Λάρισας
The Eco Friendly Biscuit Factory | |
14ο χλμ Λάρισας - Μακρυχωρίου, 40006 Λάρισα | |
2410 541070 | |
larisa@violanta.gr |
Υποκατάστημα Αθήνας
Λ. Κύμης & Κερασιάς 19, 13677, Αχαρνές | |
210 8395110 | |
210 8395111 | |
athens@violanta.gr |
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη | |
2310 789646 | |
2310 755696 | |
thessaloniki@violanta.gr |
Οικονομική Εξέλιξη
Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει μια ακμαία ανοδική πορεία. Η χρονιά που πέρασε έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η προώθηση νέων προϊόντων, η εργατικότητα και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, σε συνδυασμό με την εδραίωση των διεθνών δραστηριοτήτων μας, οδήγησαν σε ακόμη πιο θετικά πρόσημα.
Περισσότεραώστε να το ακούσετε