Κρέμα τιραμισού με μπισκότα μόκα

Υλικά (για 4 μερίδες)
Μασκαρπόνε - 750 γρ.
Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά - 250 ml
Ζάχαρη άχνη - 150 γρ.
Εσπρέσο (50 ml) - 1
Cookies με κρέμα Μόκα ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 2 πακέτα
Κακάο - 50 γρ.

Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη ζάχαρη για 2-3 λεπτά, προσθέστε σταδιακά τον καφέ και μετά την κρέμα γάλακτος, και συνεχίστε το χτύπημα για λίγα λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Σπάστε τα μπισκότα και προσθέστε τα στην κρέμα. Μοιράστε το μείγμα σε ποτήρια, και πασπαλίστε την επιφάνεια με κακάο λίγο πριν σερβίρετε.
Αν τα αφήσετε στο ψυγείο, σκεπάστε με μεμβράνη τροφίμων για να μη στεγνώσει και ξεραθεί η κρέμα.

Πηγή: masterCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
Υποκατάστημα Αθήνας
Τίμου Μωραϊτίνη 33, 13675, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.