Τρουφάκια

Υλικά
150 γρ. μπισκότα Βιολάντα με 45% κρέμα κακάο
150 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
50 γρ. βούτυρο
100 γρ. Κακάο

Εκτέλεση
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε γάλα ζαχαρούχο με βούτυρο. Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας για να λιώσει. Βάζουμε τα μισά μπισκότα σε μπλέντερ και τα κάνουμε πούδρα. Τα προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί και απλώνουμε. Πλάθουμε σε μικρά τρουφάκια και τα περνάμε από κακάο. Στήνουμε πιάτο.

Πηγή: Blind taste

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
Υποκατάστημα Αθήνας
Τίμου Μωραϊτίνη 33, 13675, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.