Σεμιφρέντο με κρέμα και μπισκότα

Υλικά
Μπισκότα με κρέμα κακάο φουντουκιού ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 1 κουτί
Μπισκότα bitter με γέμιση κρέμα λεμονιού ΒΙΟΛΑΝΤΑ - 1 κουτί
Ζαχαρούχο γάλα ROYAL - 1 κουτί
Φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής - 400 ml
Σκεύη αλουμινίου μίας χρήσης και μεμβράνη τροφίμων SANITAS

Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ την φυτική κρέμα μέχρι να πήξει και μετά ρίξτε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίστε το χτύπημα για λίγα λεπτά.

Σπάστε τα μπισκότα και ρίξτε τα στο μείγμα.

Ανακατέψτε με απαλές κινήσεις.

Στρώστε το εσωτερικό του αλουμινένιου σκεύους με μεμβράνη τροφίμων.

Αδειάστε το μείγμα, τυλίξτε με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε το σεμιφρέντο στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρετε.

Κόψτε το σε φέτες και σερβίρετε με σάλτσα σοκολάτας ή με το σιρόπι από το αγαπημένο σας γλυκό κουταλιού.

Πηγή: masterCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Βίντεο: masterCLASS

Κεντρικά Γραφεία Εργοστάσιο
6ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας, 42100, Τρίκαλα
24310 43090
24310 43539
Υποκατάστημα Αθήνας
Τίμου Μωραϊτίνη 33, 13675, Αχαρνές
210 8395110
210 8395111
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Παπαδιαμάντη 21, 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
2310 789646
2310 755696
logo

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.