Διακρίσεις - Βραβεία

Από την έναρξη της πορείας της μέχρι και σήμερα, η εταιρία μας έχει διακριθεί πολλές φορές για την ποιότητα και τις γεύσεις των προϊόντων της, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει και πολλές βραβεύσεις τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιχειρηματική μας στρατηγική, οι άριστες τεχνολογικά εγκαταστάσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό, οι ποιοτικές πρώτες ύλες, το μεράκι και η φαντασία μας, είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν τη Βιολάντα στη σημερινή καταξιωμένη θέση της, δίπλα στις μεγαλύτερες παγκοσμίου φήμης εταιρίες του κλάδου της.
Με σημείο αναφοράς και οδηγό την επαγγελματική μας νοοτροπία και την φήμη μας κατακτούμε νέους στόχους, με την συνέπεια μας, με τον επαγγελματισμό μας, την ακεραιότητα και τη σταθερά υψηλή απόδοσή μας σε ό,τι κι αν κάνουμε.

Με το βραβείο "Ανώτερης Γεύσης", βραβεύθηκαν από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας, iTQi, στις Βρυξέλλες, τα προϊόντα της οικογένειας Μπισκότα Κρέμας και Full 45, μία μοναδική αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων μας, βασισμένη στην κρίση των μεγαλύτερων Σεφ και Γευσιγνώστων όλης της Ευρώπης.

Η εταιρία μας έχει βραβευθεί στο Παρίσι με το το 1ο χρυσό βραβείο τεχνολογίας και ποιότητας, "Golden Award for Technology and Quality"

Η εταιρία μας έχει διακριθεί με το πιστοποιητικό "Strongest Companies in Greece", το οποίο μας κατατάσσει ανάμεσα στις δυνατότερες ελληνικές επιχειρήσεις